violina.ro Web analytics

ADIO premergator

Adio premergator.

A crescut piticul.

Si parca te astepti ca lucrurile sa se intample treptat. Astazi se ridica in fundulet, in urmatoarea saptamana isi tine mai bine echilibrul si abia peste inca doua face primii pasi. Nu mai zic de mers. E preconizat pentru urmatoarea luna. Poate.

Gresit.

Totul se intampla repede si brusc.

Cum a descoperit ca poate sa se sustina pe picioruse, bam bam si primii pasi.

Primii pasi care s-au transformat direct in mers si m-am trezit asa deodata cu ea de mana plimbandu-ma prin casa.

Cu aceasta ocazie am zis sa ne despartim de cel ce ne-a ajutat sa facem primii pasi, dar mai ales cel care a tinut-o ocupata cand ma furisam sa fac putina treaba prin casa.

Si cum sa ne despartim de acest superb premergator fara o sedinta foto? 😀

Tematica de astazi: baietelul lui tati in actiune.

 

Apropo, pentru parintii interesati de o recomandare, acest Premergator Walker 2 in 1 – Babymoov  este genial. Eu m-am indragostit din prima in culorile lui, apoi de designul si functionalitatea lui.

Este rezistent si usor de curatat. Noi l-am folosit si pe post de masuta uneori. Jucariile din fata se scot foarte usor si pam pam apare o masuta mica. Astfel daca pleci undeva si iei premergatorul cu tine nu mai trebuie sa cari si scaunul cu masuta.

Bineinteles ca poate fi folosit ca antepremergator, ca doar de asta este genial (este important pentru parintii care sunt antipremergatoare).

Am vazut ca sunt si reduceri  in perioada asta, ceea ce este super tare.

Eu anul trecut am dat un pic mai mult pe el 🙂

 

Spor la pasi!